İçeriğe geç

Peter Ne Anlama Gelir

PEDro ne anlama gelir?

1. PEDro nedir? Fizyoterapi Kanıt Veritabanı (kısaca PEDro), dünyanın dört bir yanındaki fizyoterapistlere daha iyi pratik yapmalarına ve öğretmelerine yardımcı olmak için yüksek kaliteli klinik çalışmalara kolay erişim sağlar.

Peter ingilizce nasıl yazılır?

“peter” kelimesinin Türkçe-İngilizce Sözlükteki anlamları: 6 sonuçKategoriİngilizceGenel1Genelpeter i.2Genelpeter i.3Genelpeter f.

Peder nedir ne anlama gelir?

Çocuk sahibi olan bir adama baba denir. Ayrıca, Hristiyan din adamlarına da baba denir. Hristiyanlık, Baba, Oğul ve Kutsal Ruh Üçlemesine inandığından, baba anlamına gelen pader kelimesi Hristiyan din adamları için kullanılır. Rahip, rahiplik ve keşiş kelimeleri de bu kelimeyle eş anlamlıdır.

Petra ismi ne anlama gelir?

Ürdün’deki büyüleyici güzellikteki Petra şehrinin anlamı, “taş” anlamına gelen “petros” kelimesinden gelir. Varşova şehrinin kurucusu Varš adında bir asilzadeydi. Varşova, Varşova’ya ait anlamına gelir.

Pera isim ne anlama gelir?

Latince Petra kelimesinden türetilen Pera, “sağlam, güçlü ve kararlı” anlamına da gelir. Hem kız hem de erkek çocukları için kullanılan Tansu ismiyle aynı anlama geldiği söylense de Tansu, “şafak vakti aydınlanan su gibi parlak ve temiz olan” anlamına gelir. Pera isminin bir başka varyasyonu da İbranice Peri ismidir.

Peter ismi ne demek?

İngilizce-Türkçe çevirisi: yavaşla, yavaşla, rahatla.

Pepe nin ingilizcesi ne?

“pepe” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 3 sonuçKategoriİngilizce1Genelkekemelik i.2Genelkekemeci i.Konuşma dili3Konuşma dili listesiumblebum i.

Prensin ingilizcesi ne?

“prins” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 5 sonuç Prens i.

Peder Arapça mı?

Rahip kelimesi Arapça kökenlidir. Farsça kökenli olan “Peder” kelimesi bazen Türkçe’de “rahip” anlamında kullanılır.

Avrat ne demektir?

Arapçada, awret (Arapça: عورة) genellikle “çıplaklık” anlamına gelen ‘-wr kökünden türemiştir. Farsça, Kürtçe ve Urduca’da, “avrat” kelimesi Arapça “avret” kökünden türemiştir ve genellikle “kadın” anlamına gelir.

Moruk Türkçe anlamı nedir?

İsim. (Argo) Gençlerden daha yaşlı anne-baba. (Argo) Yaşlı bir kişi.

Pera kız ismi mi?

Pera ismi en popüler kız isimlerinden biridir. Pera ismi aynı zamanda çok popüler isimlerden biridir. Pera isminin birden fazla anlamı vardır. Pera karşı taraf, diğer taraf anlamına gelir.

Pars ismi anlamı ne?

“Pars” Farsça kökenli bir kelimedir ve Türkçede “kaplan” anlamına gelir. İsim olarak kullanıldığında genellikle güçlü, cesur, kudretli ve asil bir karakteri ifade eder. Pars ismi kendine güvenen ve kararlı bir kişiliği temsil eder ve etrafındakilere cesaret ve güç aşılama imajını yansıtır.

Pera ismi kuranda geciyor mu?

Çocuğuna Pera ismini koymayı düşünen anne baba adayları, bu ismin Kur’an-ı Kerim’de yer alıp almadığını kontrol etmelidir. Pera ismi Kur’an-ı Kerim’de geçmemektedir ancak Pera ismini koymak caizdir.

Ponçik ismi ne anlama gelir?

Ponçik, yayın balığına benzeyen bir tatlı türüdür. İçine sarı veya kakao kreması veya reçel konulabilir. Polonya’nın geleneksel mutfağına aittir. Rusya ve Ukrayna’dan da çeşitleri vardır.

Pedro italyanca mı?

Pedro – Türkçe çeviri – örnekler İspanyolca | Reverso Context.

Peyda ismi ne anlama gelir?

Peyda İsminin Anlamı: Peyda ismi Farsça kökenli olup “görünmek”, “ortaya çıkmak”, “ortaya çıkmak” anlamlarına gelmektedir.

Pia ismi ne anlama gelir?

– İspanyolca ve İtalyancada “pía” kelimesi “dindar” veya “dindar” anlamına gelir. – Fincede “pia” bir isimdir. 9 Aralık 2023 – İspanyolca ve İtalyancada “pía” kelimesi “dindar” veya “dindar” anlamına gelir. – Fincede “pia” bir isimdir.

Tavsiyeli Bağlantılar: Türklerin En Eski Kültürü Nedir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir