İçeriğe geç

Yıldız Tilbe Kimin Vokalistiydi

Sezen Aksu Yıldız Tilbe neden konuşmuyor?

Hatırlayacağınız üzere bundan yaklaşık 25 yıl önce Yıldız Tilbe, o dönem Sezen Aksu’ya aşık olan merhum sanatçı Uzay Heparı ile tek gecelik bir ilişki yaşamıştı. Tilbe bunun bir hata olduğunu kabul etse de Aksu, kendisini elinden tutup sektöre tanıtan pop şarkıcısıyla konuşmamaya karar vermişti.

Yıldız Tilbe kimlere şarkı verdi?

Aleyna Tilki feat Emrah Karaduman “UZUN ÇİÇEK” Asil Gök “SENDEN HASTAYIM” Bahadır Tatlıöz “MERHABA DEYİN” Berkay “VURSALAR ÖLMEM” Cem Belevi “AŞKTA AŞK VARDIR” Ceylan Ertem “AŞK İLANI” Demet Akalın “AŞK SÖZLEŞMELERLE ANLAŞILMAZ” Deniz Seki “BENİ BENDEN ALIRSAN”Daha fazla makale…•20 Mayıs 2018

Yıldız Tilbe kiminle evli?

Güngör KarahanYıldız Tilbe / Eşi (1984–1989 doğumlu)

Eşi Güngör Karahan kimdir?

Yıldız TilbeGüngör Karahan / Eşi (1984–1989 doğumlu)

Yıldız Tilbe Sezen Aksu’nun vokalisti mi?

1991’in sonunda Sezen Aksu, Tilbe’yi duydu, onu dinlemeye geldi ve ona şarkıcılık işi teklif etti. İki sanatçı tanıştı, Tilbe şarkıcılık teklifini kabul etti, İstanbul’a geldi, Sezen Aksu’nun evine yerleşti ve onun konserlerinde ve albümlerinde şarkı söyledi.

Yıldız Tilbe kimle aynı adamı sevdi?

İki kadın ve bir erkek: Çift aşk yüzünden bozuldu. Tilbe bir akşam sarhoş olup Uzay Heparı ile tek gecelik ilişki yaşayınca Sezen ile Yıldız arasındaki dostluk bir daha asla eskisi gibi olmadı. Yıldız Tilbe daha sonra yazdığı “Two Women One Man” şarkısını Uzay Heparı’na adadı.

Yıldız Tilbe alkol alıyor mu?

“Ben alkol içmiyorum çünkü alkol içtiğimde beni tüketiyor, dolayısıyla alkol içmiyorum çünkü kendimi onu tüketmeye zorlamak istemiyorum.”

Şivesi Sensin Aşk’ın kim yazdı?

Şivesi Sensin Aşkın, Yıldız Tilbe’nin 12 şarkıdan oluşan 17. stüdyo albümü olup, Özdemir Plak tarafından Nisan 2014’te yayımlanmıştır. Albümün ilk klibi, söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait olan ve daha önce 1995 yılında Fatih Erkoç tarafından seslendirilen “Kardelen” adlı şarkıya çekilmiştir.

Yıldız Tilbe’nin evi nerede?

Kuşadası’nda çiftliği, İstanbul Gayrettepe’de 1 kışlık evi, İzmir’de 2 kışlık evi bulunan Yıldız Tilbe’nin, İstanbul’da 2 dairesi daha olduğu ortaya çıktı. İzmir’de çiftliği bulunan Yıldız, evinin yanındaki çiftliği satın alarak arazileri birleştirdi.

Yıldız Tilben’in kızı kim?

Sezen Burçin KarahanYıldız Tilbe / Kızı

Yıldız Tilbe’nin aşkı kim?

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe’nin intihar girişimi iddiaları magazin dünyasında karmaşaya yol açtı. Tilbe’nin, platonik aşkı fotoğrafçı Ali Equalmez için intihar ettiği iddia edildi.

Yıldız Tilbe hasta mı?

Yıldız Tilbe’nin yoğun bakıma kaldırıldığı haberi hayranlarını tedirgin etti. Haberin kısa sürede yayılmasının ardından Tilbe, sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaparak yoğun bakım haberini esprili bir dille yalanladı.

Yıldız Tilbe kızına neden sezen adını verdi?

Güngör Karahan, Yıldız Tilbe ile evlendikten bir ay sonra askere gitti. Karahan askerdeyken Yıldız Tilbe, kızı Sezen Burçin’i doğurdu. Tilbe, kızına yakın arkadaşı ve meslektaşı Sezen Aksu’nun adını verdi. Ancak Güngör Karahan ve Yıldız Tilbe, kızları beş yaşındayken boşandı.

Yıldız Tilbe zengin mi?

Giyimine para harcamaktan kaçınan şarkıcı Yıldız Tilbe’nin gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı. Kendine özgü tarzıyla her zaman en gösterişsiz sanatçı seçilen sanatçı Yıldız Tilbe, birçok ünlünün aksine giyimine para harcamıyor ve kazandığını gayrimenkule yatırıyor.

Yıldız Tilbe’nin annesi kim?

Altun TilbeYıldız Tilbe / Annesi

Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe arasında ne geçti?

Sezen Aksu, Yıldız Tilbe’ye evinin ve dostluğunun kapılarını açtı, ancak büyük bir ihanetin ardından onu evinden kovdu ve şarkıcılık görevinden uzaklaştırdı. Tilbe daha sonra olayı “Sarhoştum” diyerek açıklayacaktı.

Yıldız Tilbe kime asikti?

Röportajlarında aşk hayatıyla ilgili sorulara 2002 yılında evli bir adama aşık olduğunu ve o günden beri hayatına kimseyi sokmadığını söyleyerek yanıt veren Yıldız Tilbe’nin, 13 yaşındaki sevgilisi fotoğrafçı Ali Equalmez olduğu ortaya çıktı.

Uzay Heparı ve Sezen Aksu neden ayrıldı?

Sezen Aksu, Yıldız Tilbe’nin ihaneti nedeniyle çok sevdiği Uzay Heparı’ndan ayrılır. Uzay Heparı, 1993 yılında modacı Zeynep Tunuslu ile evlendi. 20 Mayıs 1994’te motosikletiyle Etiler Koç Köprüsü üzerinde sanatçı Demet Akbağ’ın arabasına çarptı ve 11 gün sonra hayatını kaybetti.

Uzay Heparı kiminle evlendi?

Zeynep TunusluUzay Heparı / eşi (m. 1993–1994)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir